Certificering

Kwaliteitsmanagementsysteem – KMS

Het Enerso KMS-systeem werkt volgens ISO-9001 en VCA. In 2014 is de nieuwe wetgeving omtrent Bodemenergiesystemen hierin opgenomen. Een KMS systeem is een wettelijke vereiste om bodemenergiesystemen te mogen ontwerpen, realiseren, onderhouden & beheren.

STEK & F-gassen gecertificeerd

Enerso-Service is STEK & F-gassen gecertificeerd. Deze certificering is wettelijk verplicht voor bedrijven welke werkzaamheden uitvoeren aan koelmachines en dus ook aan warmtepompen. Wie hieraan niet voldoen pleegt een economisch delict. De F-gassen certificering is een Europese regelgeving om emissie te beperken.

BRL 6000-21 gecertificeerd bodemenergiesystemen (Groot & Klein)

Enerso is BRL 6000-21 gecertificeerd en door BODEM+ erkend, wat wettelijk verplicht is voor bedrijven welke werkzaamheden uitvoeren aan bodemenergiesystemen zoals grondgebonden warmtepompen.  Hiervoor zijn wij getoetst op de vakbekwaamheid van ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud aan bodemenergiesystemen.

BRL-11000 certificering voor bodemenergiesystemen

Voor het ondergrondse deel zoals het boren, ontwikkelen en realiseren van de grondgebonden bron dient men BRL-11000 gecertificeerd te zijn.  Om kwaliteit te waarborgen werken we hiervoor uitsluitend samen met de daarvoor gecertificeerde grondboorbedrijven.

 

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies

  • Wilt u een adviesgesprek aanvragen of heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>