Particulieren

De voordelen van een warmtepomp

Met een HR warmtepomp van Enerso bent u klaar voor de toekomst en behaalt u een maximaal rendement, of u nu een nieuw huis bouwt of uw bestaande woning duurzaam wilt maken. Door de toepassing van de unieke technieken van Enerso zijn zowel de aardwarmtepompen als de lucht/water warmtepompen met het A++ energielabel gecertificeerd.

Energiebesparing

In vergelijking met traditioneel verwarmen kan een warmtepomp tot wel 50% zuiniger zijn. Een warmtepomp heeft alleen elektriciteit nodig om de compressor aan te drijven. 1kW elektrische energie kan zo omgezet worden in wel 3 tot 5kW warmte energie.

Kostenbesparing

De energiebesparing is direct terug te zien op de energierekening. Daarnaast is er geen afhankelijkheid van fluctuerende prijzen van fossiele brandstoffen. Warmtepompen maken gebruik van natuurlijke warmte die altijd en overal gratis verkrijgbaar is. Door middel van subsidies worden de investeringskosten nog lager en de terugverdientijd korter.

Duurzaam

De oplossingen van Enerso zijn erg milieuvriendelijk. In combinatie met zonnepalen voor het opwekken van elektriciteit is het zelfs mogelijk de gehele woning energie-neutraal te maken en daardoor de CO2/uitstoot CO2-uitstoot van een woning te reduceren tot nul.

Verwarmen en koelen

Een warmtepomp systeem kan naast verwarming meestal ook geschikt worden gemaakt voor koeling. Er is dan geen separate koelmachine meer nodig. Het op deze manier koelen van een ruimte bespaart tot wel 80% t.o.v. een airco of koelmachine.

Case

Monumentale villa Hardenberg

28kW Enerso 2-traps warmtepomp-systeem

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat Enerso voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan. Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Offerte aanvragen

Onze producten