Onze eigen verwarming- / koeltechnische servicedienst

Enerso 24/7 onderhoud

Enerso beschikt over een eigen verwarming-/koeltechnische servicedienst. Onze goed opgeleide monteurs worden ingezet voor inbedrijfstellingen, onderhoud, inspectie en reparaties van complete warmtepompsystemen. Van een simpele warmtepomp-check, tot koeltechnische reparaties aan een warmtepomp- of WKO-systeem. Bij systemen onder contract staan we zelfs 24/7 voor u klaar.

Service

Naast het bouwen en servicen van warmtepompen kunnen wij u voorzien van advies, ontwerp, levering, gecertificeerde project-ondersteuning, projectbegeleiding, realisatie door Vakpartners, restwarmte-terugwinning, WKO-ondersteuning en beheer & monitoring.

Installatiebedrijven

Installatiebedrijven kunnen voor warmtepompservice altijd een beroep op ons doen. Voor onze vaste relaties onderhouden en repareren wij merkonafhankelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Storing melden/ Afspraak maken?

Storingen dient u altijd te melden bij uw onderhoudspartner. Indien deze u niet verder kan helpen, kunt u altijd een beroep op ons doen. Zorg er dan wel voor dat u het merk, de gegevens van het typeplaatje én de storingscode uit het display bij de hand heeft.

U heeft een warmtepomp maar vraagt zich af of alles wel goed functioneert? Laat dan een warmtepomp-check uitvoeren. De installatie wordt dan bestudeerd en getest. U ontvangt vervolgens een servicerapportage met eventuele verbeterpunten.

Meld hier uw storingMaak een service afspraak

Vrijblijvend advies

Storing melden

  • Meld hier uw storing en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Service afspraak maken

  • Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Wilt u een adviesgesprek aanvragen of heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>